't Ganzennest
Peter De Winter
Het Ganzennest

Deze website maakt gebruik van cookies, meer weten? Lees onze cookieverklaring.

Menu a la carte

Ganzenlevergerechten, Voorgerechten, Hoofdgerechten, Nagerechten, Wijn

Onze specialiteit

Eigenbereide ganzenleverterrine met rozijnentoast en seizoensgarnituur

23,90 / 33,90

Gebakken ganzenlever op een kruidenslaatje met truffelsaus

23,90 / 33,90

Gebakken ganzenlever met gekarameliseerde appeltjes

23,90 / 33,90

Duo van ganzenleverterrine en carpaccio van rund truffeldressing

23,90 / 33,90

Verse spaghetti alla chitarra met gebakken ganzenlever en truffelroom

23,90 / 33,90

Gebakken ganzenlever en hertenfilet rossini

23,90

Consommé van fazant, ravioli met boschampignon/truffel

16,90

Wildpaté van haas en fazant, uienkonfituren en slaatje

17,50

Herfstslaatje met gebakken st.jacobsvruchten, truffelvinaigrette

19,90 / 29,90

Gebakken st.jacobsvruchten met knolselderzalfje, kalfssausje met balsamico

19,90 / 29,90

Kippenreepjes licht pikant oosters met slaatje

16,90 / 23,90

Ambachtelijke kaaskroketten met een minislaatje

16,90

Ambachtelijke garnaalkroketten met een minislaatje

20,90

Carpaccio van runds met rucola, Parmigiano Reggiano en truffelsaus

18,90

Scampi met lookboter, kruidenslaatje

16,90 / 22,90

Salade met gebakken scampi geparfumeerd met rode curry

16,90 / 22,90

Tomaat grijze garnaal met eigenbereide mayonaise (1 stuk) (hfg 2 stuks)

22,50 / 33,50

Verse pasta met tomatencompote, rucola en Parmigiano Reggiano (veggie)

15,90 / 18,90

Vegetarische pasta met truffelroom en verschillende champignons (veggie)

17,90 / 20,90

Onze hoofdgerechten zijn inclusief saus, aardappelgerecht en garnituur

Gebakken zeebaarsfilet met gestoofde prei, gewelde botersaus met stukjes scampi

32,90

Gebakken zeetong met aardappelpuree of frietjes

Dagprijs

Drie verse visjes, sausje met grijze garnalen, bieslook en aardappelpuree

28,90

Scampi in rode paprikaroom en verse pasta met fijne groentjes

22,90

Hertenfilet met spruitjespuree, witlof, wildgarnituur en truffelsaus

36,90

Hertenfilet met poivraderoom, wildgarnituur en boschampignons

36,90

Fazantenborst "brabaçonne" met witlof en knolselderpuree

34,90

Stoofpotje van fazant en bospaddestoelen, wildgarnituur

34,90

Filet van hazenrug met wildgarnituur en poivraderoom en boschampignons

36,90

Rundstournedos met saus naar keuze, slaatje en verse frieten

28,90

Ossenhaas met grove peper, roomsaus en krop/tomatenslaatje

38,90

Ossenhaas met warme groentjes, rode wijnsaus met truffelessence

38,90

Spare ribs 't Ganzennest van kempisch bel'vidha met ananas en gember

23,90

Bordje met Franse en Belgische kazen

14,90

Tarte tatin met vanilleroomijs en slagroom

14,90

Lukken-dame blanche

12,90

Gebakken ananas geflambeerd met rum en vanilleroomijs

13,90

Dame noire

11,90

Chocoladeroomijs met stukjes callebout, advokaat en banaan

13,90

Sabayon met kriekbier of grand marmier (min. 2 pers)

12,90

Vers fruit, frambozencoulies en vanilleroomijs of sorbet

13,90

Slagroom gevulde soesjes, vanilleroomijs en chocolade

11,90

Café glacé

11,90

Suikervrij roomijs

 

Wit :: Macon-Lugny les crays. Joseph Drouhin

(100% chardonnay)

7,50 / glas

42,90 / fles

Rood :: Tenuta La Braccesca Antinori

Vino Nobile di Montepulciano (90% Prugnolo Gentile, 10% Merlot)

7,90 / glas

45,90 / fles

Onze medewerkers staan klaar om u te voorzien van informatie over allergenen in onze gerechten.

Indien u een voedselintolerantie heeft voor bepaalde allergenen, verzoeken wij u dit tijdig aan ons door te geven bij het plaatsen van uw bestelling, zodat wij u adequaat kunnen bedienen.

Openingsuren

Website by Purple Monkeys