't Ganzennest
Peter De Winter
Het Ganzennest

Deze website maakt gebruik van cookies, meer weten? Lees onze cookieverklaring.

Menu à la carte

Ganzenlevergerechten, Voorgerechten, Hoofdgerechten, Nagerechten, Wijn

Onze specialiteit

Eigenbereide ganzenleverterrine met rozijnentoast en seizoensgarnituur

23,90 / 33,90

Gebakken ganzenlever met gekarameliseerde appeltjes

23,90 / 33,90

Duo van ganzenleverterrine en carpaccio van rund truffeldressing

23,90 / 33,90

Gebakken ganzenlever met nectarine

23,90 / 33,90

Gebakken ganzenlever met kruidenslaatje en frambozenvinaigrette

23,90 / 33,90

Pompoenvelouté met gerookte kipfilet

14,90

Geplette aardappel met grijze garnalen, ei, zure room en pijpajuin

21,90

Tabouleh met gebakken scampi met ras el hanout

17,90 / 23,90

Gebakken st.jacobsvruchten met truffelrisotto en groen asperge

22,90 / 32,90

Kippenreepjes licht pikant oosters met slaatje

16,90

Ambachtelijke kaaskroketten met een minislaatje

16,90

Ambachtelijke garnaalkroketten met een minislaatje

20,90

Carpaccio van runds met rucola, Parmigiano Reggiano en truffelsaus

18,90

Salade met gebakken scampi geparfumeerd met rode curry

16,90

Tomaat grijze garnaal met eigenbereide mayonaise (1 stuk) (hoofdgerecht 2 stuks)

22,50 / 33,50

Verse pasta met tomatencompote, rucola en parmigiano reggiano (veggie)

15,90

Onze hoofdgerechten zijn inclusief saus, aardappelgerecht en garnituur

Gebakken zeetong met aardappelpuree of frietjes

dagprijs

Gebakken zeebaarsfilet met italiaanse puree (rucola gedroogde tomatenpuree) en basilicumolie

32,90

Scampi in rode paprikaroom en verse pasta met fijne groentjes

22,90

Salade met gebakken scampi geparfumeerd met rode curry

22,90

Kalfsoester met champignonroom, slaatje en verse frietjes

29,90

Magret de canard met warme groentjes, portosausje en aardappelgratin

27,90

Verse pasta met tomatencompote, rucola en parmigiano reggiano (veggie)

18,90

Kippenreepjes licht pikant oosters met slaatje

23,90

Ossenhaas met grove peper, roomsaus en krop/tomatenslaatje

38,90

Ossenhaas met warme groentjes, rode wijnsaus met truffelessence

38,90

Spare ribs 't Ganzennest van kempisch bel'vidha met verse ananas en gembersaus

23,90

Bordje met Franse en Belgische kazen

14,90

Glaasje tiramisu

13,90

Peche melba

13,90

Chocoladeroomijs met stukjes Callebaut, banaan en advokaat

14,90

Vanilleroomijs met aardbeien, coulies en slagroom

14,90

Lukken-dame blanche van bourbonvanilleroomijs

12,90

Café glacé

11,90

Suikervrij roomijs (vraag ernaar)

Wit: Gavi San Pietro Italië, Piemonte, gavi docg, Tenuta San Pietro

(Cortese)

6,50 / glas

36,90 / fles

Rood: Santa Cristina "Le Maestrelle" IGT Toscane, Antinori

(90% Sangiovese, 10% merlot, syrah) 91 punten door James Suckling

6,00 / glas

33,90 / fles

Vanaf 6 personen vragen wij u om de à la carte keuze te beperken tot maximum 4 gerechten.

Onze medewerkers staan klaar om u te voorzien van informatie over allergenen in onze gerechten.

Indien u een voedselintolerantie heeft voor bepaalde allergenen, verzoeken wij u dit tijdig aan ons door te geven bij het plaatsen van uw bestelling, zodat wij u adequaat kunnen bedienen.

Openingsuren

Website by Purple Monkeys