Menu a la carte
Ganzenlevergerechten, Voorgerechten, Hoofdgerechten, Nagerechten, Wijn
Ganzenlevergerechten
Onze specialiteit
Eigenbereide ganzenleverterrine met rozijnentoast en seizoensgarnituur
23,90 / 33,90
Gebakken ganzenlever op een kruidenslaatje met truffelsaus
23,90 / 33,90
Gebakken ganzenlever met gekarameliseerde appeltjes
23,90 / 33,90
Duo van ganzenleverterrine en carpaccio van rund truffeldressing
23,90 / 33,90
Verse spaghetti alla chitarra met gebakken ganzenlever en truffelroom
23,90 / 33,90
Gebakken ganzenlever en hertenfilet rossini
23,90
Voorgerechten
Consommé van fazant, ravioli met boschampignon/truffel
16,90
Wildpaté van haas en fazant, uienkonfituren en slaatje
17,50
Herfstslaatje met gebakken st.jacobsvruchten, truffelvinaigrette
19,90 / 29,90
Gebakken st.jacobsvruchten met knolselderzalfje, kalfssausje met balsamico
19,90 / 29,90
Kippenreepjes licht pikant oosters met slaatje
16,90 / 23,90
Ambachtelijke kaaskroketten met een minislaatje
16,90
Ambachtelijke garnaalkroketten met een minislaatje
20,90
Carpaccio van runds met rucola, Parmigiano Reggiano en truffelsaus
18,90
Scampi met lookboter, kruidenslaatje
16,90 / 22,90
Salade met gebakken scampi geparfumeerd met rode curry
16,90 / 22,90
Tomaat grijze garnaal met eigenbereide mayonaise (1 stuk) (hfg 2 stuks)
22,50 / 33,50
Verse pasta met tomatencompote, rucola en Parmigiano Reggiano (veggie)
15,90 / 18,90
Vegetarische pasta met truffelroom en verschillende champignons (veggie)
17,90 / 20,90
Hoofdgerechten
Onze hoofdgerechten zijn inclusief saus, aardappelgerecht en garnituur
Gebakken zeebaarsfilet met gestoofde prei, gewelde botersaus met stukjes scampi
32,90
Gebakken zeetong met aardappelpuree of frietjes
Dagprijs
Drie verse visjes, sausje met grijze garnalen, bieslook en aardappelpuree
28,90
Scampi in rode paprikaroom en verse pasta met fijne groentjes
22,90
Hertenfilet met spruitjespuree, witlof, wildgarnituur en truffelsaus
36,90
Hertenfilet met poivraderoom, wildgarnituur en boschampignons
36,90
Fazantenborst "brabaçonne" met witlof en knolselderpuree
34,90
Stoofpotje van fazant en bospaddestoelen, wildgarnituur
34,90
Filet van hazenrug met wildgarnituur en poivraderoom en boschampignons
36,90
Rundstournedos met saus naar keuze, slaatje en verse frieten
28,90
Ossenhaas met grove peper, roomsaus en krop/tomatenslaatje
38,90
Ossenhaas met warme groentjes, rode wijnsaus met truffelessence
38,90
Spare ribs 't Ganzennest van kempisch bel'vidha met ananas en gember
23,90
Nagerechten
Bordje met Franse en Belgische kazen
14,90
Tarte tatin met vanilleroomijs en slagroom
14,90
Lukken-dame blanche
12,90
Gebakken ananas geflambeerd met rum en vanilleroomijs
13,90
Dame noire
11,90
Chocoladeroomijs met stukjes callebout, advokaat en banaan
13,90
Sabayon met kriekbier of grand marmier (min. 2 pers)
12,90
Vers fruit, frambozencoulies en vanilleroomijs of sorbet
13,90
Slagroom gevulde soesjes, vanilleroomijs en chocolade
11,90
Café glacé
11,90
Suikervrij roomijs
Wijn
Wit :: Macon-Lugny les crays. Joseph Drouhin
(100% chardonnay)
7,50 / glas
42,90 / fles
Rood :: Tenuta La Braccesca Antinori
Vino Nobile di Montepulciano (90% Prugnolo Gentile, 10% Merlot)
7,90 / glas
45,90 / fles
Onze medewerkers staan klaar om u te voorzien van informatie over allergenen in onze gerechten.
Indien u een voedselintolerantie heeft voor bepaalde allergenen, verzoeken wij u dit tijdig aan ons door te geven bij het plaatsen van uw bestelling, zodat wij u adequaat kunnen bedienen.