van 22 juni tot 22 juli en van 10 augustus tot 6 september 2019

€ 36,50

Stel een menu samen naar uw eigen smaak uit onderstaande gerechten alleen per tafel te bestellen

Entree

Verse dagsoep
of
Hapje van de dag
of
spaanse koude soep “gazpacho “ met grijze garnalen en fijne groentjes (suppl. 5,00)

Voorgerecht

nieuwe maatjes met boontjessla en ui(tot 22 juli)
of
gebakken grietfilet met madrasroom,prei en rijst (suppl. 2,50)
of
½ babykreeftje uit de oven met tomaten/kruidenboter,rijst (suppl. 5,00)
of
eigenbereide ganzenleverterinne met aarbei,zwarte peper en balsamico (suppl. 5,00)

Hoofdgerecht

spare ribs 't Ganzennest met verse ananas en gembersaus
of
varkensmignon van kempisch Bel’vidha varken,ratatouille en torentje aardappelgratin
of
kalfsentrecote met choronsaus,slaatje en verse frieten(suppl. 5.00)
of
gepocheerde rogvleugel met aardappelpuree en gewelde botersaus met kappertjes,peterselie en tomaat (suppl. 5,00)

Nagerecht

Bordje met Franse en Belgische kazen (suppl. 2,50)
of
verse platte kaas met coulies,aardbeien en vers fruit
of
créme brulèe

Menu zonder voorgerecht €28,50

Zakenlunch (entree, hoofdgerecht, koffie) €21,90