8 september tot 20 oktober 2017

€ 36,50

Stel een menu samen naar uw eigen smaak uit onderstaande gerechten alleen per tafel te bestellen

Entree

verse dagsoep
of
hapje van de dag
of
veloutŽroomsoep van pompoen met vers gerolde kalfsballetjes (suppl. 2,50)

Voorgerecht

Slaatje met proscuitto di parma DOP min 18 m (Alberto Pancaldi)
of
pladijsfilet met gestoofde prei en paprikaroom
of
slaatje met gebakken kalfslever, ui en spekjes (suppl. 2,50)
of
tomatenrisotto met st. Jacobsvruchten (suppl. 5.00)
of
gebakken ganzenlever, tagliatelli en truffelroom (suppl. 5,00)

Hoofdgerecht

spare ribs 't Ganzennest met verse ananas en gembersaus
of
stoofpotje van varkenswangetjes met st. Bernardus abt, slaatje en verse frieten
of
kabeljauwhaasje met soubisepuree uit de oven (suppl. 5.00)
of
kalfszwezeriken met shii take en portosaus, torentje van aardappelgratin (suppl. 5,00)

Nagerecht

bordje met Franse en Belgische kazen (suppl. 2,50)
of
glaasje panna cotta, coulies en brunoise vers fruit
of
proevertjes met eigenbereide advokaad en chocoladeroomijs met stukjes callebout

Menu zonder voorgerecht €28,50

Zakenlunch (entree, hoofdgerecht, koffie) €21,90

Keuze menu 't Ganzennest