van 16 maart tot 22 april 2019

€ 36,50

Stel een menu samen naar uw eigen smaak uit onderstaande gerechten alleen per tafel te bestellen

Entree

verse dagsoep
of
hapje van de dag
of
zeevruchtenvelouté met schijfjes st.jacobsvrucht en grijze garnalen (suppl. 5,00)

Voorgerecht

slaatje met gebakken spekgeitekaasje,frambozenvinaigrette
of
bladerdeeggebakje met roerei en gerookte zalm
of
sashimi van zalm en tonijn,zure room,soyasaus en wakame (suppl. 5,00)
of
eigenbereide ganzenleverterrine met jonge bladjes spinazie en truffelvinaigrette(suppl. 5,00)

Hoofdgerecht

spare ribs 't Ganzennest met verse ananas en gembersaus
of
supreme van zwartpootkip,roomsaus met brumoise van groentjes en basmatirijst
of
gebakken zeebaarsfilet met puree met rucola,kerstomaatjes en bloemkool (suppl. 5,00)
of
lamsfilet met warme groentjes,saus met graanmosterd en gedroogde-tomaten,rozemarijn-look aardappeltjes (suppl. 5,00)

Nagerecht

bordje met Franse en Belgische kazen (suppl. 2,50)
of
glaasje tiramisu
of
chocolade moelleux met vanilleroomijs en slagroom

Menu zonder voorgerecht €28,50

Zakenlunch (entree, hoofdgerecht, koffie) €21,90