van 6 september tot 18 oktober 2019

€ 36,50

Stel een menu samen naar uw eigen smaak uit onderstaande gerechten alleen per tafel te bestellen

Entree

Verse dagsoep
of
Hapje van de dag
of
veloutéroomsoep van pompoen met vers gerolde kalfsballetjes (suppl. 2,50)

Voorgerecht

kipgyros op een slaatje met look-yoghurtsausje
of
verse gnocchi met tomatensaus,jonge spinaziebladjes en parmigiano reggiano
of
st.jacobsvruchten met truffelrisotto (suppl. 5.00)
of
Gebakken ganzenlever met tagliatelli in truffelroom (suppl. 5,00)

Hoofdgerecht

spare ribs 't Ganzennest met verse ananas en gembersaus
of
magret de canard met shii take en portosaus en ovenpatatjes
of
gebakken zeebaarsfilet met aardappelpuree met rucola en kerstomaatjes (suppl. 5.00)
of
kalfszwezeriken ‘au poivre’ met krop/tomatenslaatje en verse frieten(suppl.5,00)

Nagerecht

Bordje met Franse en Belgische kazen (suppl. 2,50)
of
verse rijstpap met saffraan
of
chocoladeproevertjes

Menu zonder voorgerecht €28,50

Zakenlunch (entree, hoofdgerecht, koffie) €21,90