Van 19 oktober tot en met 23 december 2018

€ 36,50

Stel een menu samen naar uw eigen smaak uit onderstaande gerechten alleen per tafel te bestellen

Entree

verse dagsoep
of
hapje van de dag
of
consommé van fazant,ravioli met boschampignon/truffel (suppl. 5,00)

Voorgerecht

Gestoomde tongscharfilet,gekookt aardappelschijfjes en hollandaise
of
wildpaté van haas en fazant,uienkonfituren en slaatje
of
gebakken st.jacobsvruchten met knolselderzalfje,kalfssausje met balsamico (suppl. 5,00)
of
eigenbereide ganzenleverterrine met witlof,kweeperen en perensiroop (suppl. 5,00)

Hoofdgerecht

spare ribs 't Ganzennest met verse ananas en gembersaus
of
gebakken schelvisfilet met grijze garnalen,romige nantuasaus met kerrie en rijst
of
hertenfilet met spruitjespuree,witlof,wildgarnituur en truffelsaus(suppl. 5,00)
of
filet van hazenrug met wildgarnituur en poivraderoom en boschampignons(suppl. 5,00)

Nagerecht

bordje met Franse en Belgische kazen (suppl. 2,50)
of
tarte tatin met vanilleroomijs en slagroom
of
dame noire(chocoladeroomijs met witte chocoladesaus)

Menu zonder voorgerecht €28,50

Zakenlunch (entree, hoofdgerecht, koffie) €21,90