Van 11 augustus tot 7 september 2018

€ 36,50

Stel een menu samen naar uw eigen smaak uit onderstaande gerechten alleen per tafel te bestellen

Entree

verse dagsoep
of
hapje van de dag
of
spaanse koude soep “gazpacho “ met grijze garnalen en fijne groentjes (suppl. 5,00)

Voorgerecht

nieuwe maatjes met boontjessla en ui(tot 23 juli)
of
gestoomde pladijsfilet met tagliatelli en paprikaroom
of
proscuitto di parma DOP min 18 m(Alberto Pancaldi),buffelmozzarella,rucola,gekonfijte tomaat
of
½ babykreeftje uit de oven met tomaten/kruidenboter,rijst (suppl. 5.00)
of
eigenbereide ganzenleverterinne met aarbei,zwarte peper en balsamico (suppl. 5,00)

Hoofdgerecht

spare ribs 't Ganzennest met verse ananas en gembersaus
of
kalfsentrecote met béarnaise,slaatje en verse frieten(suppl. 5.00)
of
mignon van kempisch-Belvidha-varken met ratatouille en aardappel-gratin torentje
of
gepocheerde rogvleugel met aardappelpuree en gewelde botersaus met kappertjes,peterselie en tomaat (suppl. 5,00)

Nagerecht

bordje met Franse en Belgische kazen (suppl. 2,50)
of
créme brulèe
of
vanilleroomijs met verse aardbeien,coulies en slagroom

Menu zonder voorgerecht €28,50

Zakenlunch (entree, hoofdgerecht, koffie) €21,90