27 april tot 22 juni 2018

€ 36,50

Stel een menu samen naar uw eigen smaak uit onderstaande gerechten alleen per tafel te bestellen

Entree

verse dagsoep
of
hapje van de dag
of
verse aspergeroomsoep met breydelham (suppl. 2,50)

Voorgerecht

kempische asperges op zijn vlaams
of
Carpaccio van rundsvlees met rucola en parmigiano regiano
of
potje met st.jacobsvruchten, asperges en hoegaerdensaus (suppl. 5,00)
of
tabouleh met stukjes gemarineerde rauwe tonijn(suppl. 5,00)
of
gebakken ganzenlever met gebakken asperges en zoete japanse saus (suppl. 5,00)

Hoofdgerecht

spare ribs 't Ganzennest met verse ananas en gembersaus
of
rundstournedos, met grove peper, roomsaus,slaatje en verse frieten
of
magret de canard met asperges,truffelsausje en gebakken patatjes(suppl. 5,00)
of
filet van zeebaars,asperges en dijonnaisesaus (suppl. 5,00)

Nagerecht

bordje met Franse en Belgische kazen (suppl. 2,50)
of
glaasje panna cotta met verse aardbeien
of
dame blanche

Menu zonder voorgerecht €28,50

Zakenlunch (entree, hoofdgerecht, koffie) €21,90