van 7 februari tot 20 maart 2020

€ 37,50

Stel een menu samen naar uw eigen smaak uit onderstaande gerechten alleen per tafel te bestellen

Entree

Verse dagsoep
of
Hapje van de dag
of
krachtige,pittige bouillon met karakollen(wulken),ui,selder en wortel (suppl. 2,50)

Voorgerecht

Gebakken spekgeitekaasje,slaatje en frambozenvinaigrette
of
gebakken zalmfilet op kruidenslaatje, soyasausje/vinaigrette
of
bladerdeeggebakje met kalfszwezerik,gestoofde prei en shii take(suppl. 5,00)
of
gebakken ganzenlever met schorseneren,truffelsaus (suppl. 5,00)

Hoofdgerecht

spare ribs 't Ganzennest met verse ananas en gembersaus
of
konijnenbout met sint-bernardus abt,spekjes,champignons,ui en aardappelgratin
of
kalfsentrecote béarnaise,slaatje en verse frieten (suppl. 5,00)
of
gestoomde skrei met gestoofd witlof en aardappelpuree(suppl. 5,00)

Nagerecht

Bordje met Franse en Belgische kazen (suppl. 2,50)
of
glaasje rijstpap met saffraan
of
carpaccio van ananas met rum gemarineerd en vanilleroomijs

Menu zonder voorgerecht €29,90

Zakenlunch (entree, hoofdgerecht, koffie) €23,90