9 februari tot 16 maart

€ 36,50

Stel een menu samen naar uw eigen smaak uit onderstaande gerechten alleen per tafel te bestellen

Entree

verse dagsoep
of
hapje van de dag
of
krachtige,pittige bouillon met karakollen(wulken),ui,selder en wortel (suppl. 2,50)

Voorgerecht

Gnocchi met tomatensaus,ambachtelijke pancetta en spinazieblaadjes
of
bladerdeeggebakje met kalfszwezerik,gestoofde prei en shii take(suppl. 5,00)
of
stukje gebakken schotse zalmfilet met rucola en zure room
of
gebakken ganzenlever op tagliatelle met truffelroom (suppl. 5,00)

Hoofdgerecht

spare ribs 't Ganzennest met verse ananas en gembersaus
of
varkensmignon (bascote)van kempisch Bel’vidhavarken blackwell met
worteltjes,erwtjes en schorseneren
of
kalfsentrecote béarnaise,slaatje en verse frieten(suppl. 5,00)
of
skrei-haasje(kabeljauw uit de lofoten)uit de oven met soubisepuree (suppl. 5,00)

Nagerecht

bordje met Franse en Belgische kazen (suppl. 2,50)
of
glaasje chocolademousse van calleboutchocolade
of
carpaccio van ananas met vanilleroomijs

Menu zonder voorgerecht €28,50

Zakenlunch (entree, hoofdgerecht, koffie) €21,90