Van 5 januari tot 8 februari 2019

€ 36,50

Stel een menu samen naar uw eigen smaak uit onderstaande gerechten alleen per tafel te bestellen

Entree

verse dagsoep
of
hapje van de dag
of
erwtensoep met spek en rookworst (suppl. 2,50)

Voorgerecht

Ambachtelijke kaaskroketten met een slaatje
of
aardappelschijfjes met gerookte zalm,paling en krabsla
of
tomatenrisotto met scampi en gewelde botersaus (suppl. 2.50)
of
duo van ganzenlever: -gebakken ganzenlever met gekarameliseerde appel -eigenbereide ganzenleverterrine (suppl. 5,00)

Hoofdgerecht

spare ribs 't Ganzennest met verse ananas en gembersaus
of
rundstournedos met grove peper,roomsaus,slaatje en verse frieten
of
kalfszwezerik en witte beuling,saus met shii take en aardappelgratin (suppl. 5,00)
of
filet van griet,gestoofde prei,noilly prat-roomsaus met grijze garnaal,tomatenblokjes en aardappelpuree(suppl. 5,00)

Nagerecht

bordje met Franse en Belgische kazen (suppl. 2,50)
of
glaasje chocolademousse van calleboutchocolade
of
roomsoesjes met advokaad en vanilleroomijs

Menu zonder voorgerecht €28,50

Zakenlunch (entree, hoofdgerecht, koffie) €21,90