20 oktober tot 23 december

€ 36,50

Stel een menu samen naar uw eigen smaak uit onderstaande gerechten alleen per tafel te bestellen

Entree

verse dagsoep
of
hapje van de dag
of
consommé van fazant met erwtjes,brunoise rode paprika en champignonschaafsels (suppl. 2,50)

Voorgerecht

Schotse zalmfilet licht gebakken,jullienne en botersausje
of
wildpaté van haas en fazant,uienkonfituren en slaatje
of
gebakken st.jacobsvruchten met knolselderzalfje,girolles en kalfssausje met balsamico (suppl. 5,00)
of
eigenbereide ganzenleverterrine met witlof,luikse siroop,appel en peer(suppl. 5,00)

Hoofdgerecht

spare ribs 't Ganzennest met verse ananas en gembersaus
of
gestoomde omegabaarsfilet,savooi met spekjes en hollandaisesaus met graanmosterd
of
hertenfilet met spruitjespuree,witlof,wildgarnituur en truffelsaus(suppl. 5,00)
of
filet van hazenrug met wildgarnituur en poivraderoom met boschampignons(suppl. 5,00)

Nagerecht

bordje met Franse en Belgische kazen (suppl. 2,50)
of
tarte tatin met vanilleroomijs en slagroom
of
verse rijstpap met saffraan

Menu zonder voorgerecht €28,50

Zakenlunch (entree, hoofdgerecht, koffie) €21,90