Onze kaart

GANZENLEVERGERECHTEN

( ONZE SPECIALITEIT !)
Eigenbereide ganzenleverterinne met rozijnentoast en seizoensgarnituur19,50/27,50
Eigenbereide ganzenleverterrine met witlof,peer en walnoot19,50/27,50
Gebakken ganzenlever met tagliatelli in truffelroom19,50/27,50
Gebakken ganzenlever met gecarameliseerde appeltjes19,50/27,50
Gebakken ganzenlever op een kruidenslaatje met truffelessence19,50/27,50

VOORGERECHTEN

Consommé van fazant,ravioli met boschampignon/truffel10,90
Verse dagsoep6,50
Tomatenroomsoep met balletjes7,50
Wildpaté van haas en fazant,uienkonfituren en slaatje15,90
Gestoomde zalm met tabouleh en bieslookvinaigrette15,90
Slaatje met gebakken spekgeitekaasje,frambozenvinaigrette14,90
Herfstslaatje met gebakken st.jacobsvruchten,balsamico vinaigrette17,90/25,90
Ambachtelijke kaaskroketten met een minislaatje13,50
Ambachtelijke garnaalkroketten met een minislaatje16,90
Pikant gemarineerde kippereepjes met slaatje14,90
Carpaccio van rundsvlees met rucola en parmigiano regiano15,90
Scampi met lookboter,kruidenslaatje15,50/20,50
Salade met gebakken scampi geparfumeerd met rode curry15,50/20,50
Tomaat grijze garnaal met eigenbereide mayonaise (1 stuk) (hfg 2 stuks)18,90/25,50
Verse tagliatelli met tomatencompote,rucola en grana padano 3,90/16,90
Vegetarische pasta met truffelroom en verschillende champignons 14,90/18,90

HOOFDGERECHTEN

ONZE HOOFDGERECHTEN ZIJN INCLUSIEF SAUS,AARDAPPELGERECHT EN GARNITUUR
Gebakken schelvisfilet met grijze garnalen,romige nantuasaus met kerrie en rijst24,90
Gestoomde zalm met tabouleh en bieslookvinaigrette21,90
Gebakken zeetong met aardappelpuree of frietjes dagprijs
Drie verse visjes, sausje met grijze garnalen, bieslook en aardappelpuree23,50
Scampi in Thaise kerrie, basmatirijst15,50/20,50
Scampi in rode paprikaroom en taggliatelli met jullienne van groenten15,50/20,50
Hertenfilet met spruitjespuree,witlof,wildgarnituur en truffelsaus29,50
Hertenfilet met poivraderoom,wildgarnituur en boschampignons29,50
Filet van hazenrug met wildgarnituur en poivraderoom en boschampignons29,50
Fazantenborst “brabaçonne” met witlof en knolselderpuree29,50
Stoofpotje van fazant en bospaddestoelen,wildgarnituur29,50
Ossenhaas met grove peper, roomsaus en krop/tomatenslaatje31,90
Ossenhaas met warme groentjes, rode wijnsaus met truffelessence31,90
Tussenribstuk naar keuze (min. 350gr)31,90
Spare ribs 't Ganzennest met Delmonte ananas17,90

DE DESESSERTJES VAN DE MAAND

Bordje met Franse en Belgische kazen11,5
Tarte tatin met vanilleroomijs en slagroom10,90
Glaasje chocolademousse van calleboutchocolade9,50
Chocoladeroomijs met stukjes callebout,advokaad en banaan8,5
Sabayon met Grand Marmier (min. 2 pers.)8,9
Sabayon met Kriekbier (min. 2 pers .)8,9
Vers fruit, frambozencoulies en vanilleijs of sorbet10,5
Slagroom gevulde soesjes, vanilleijs en chocolade8,5
Dame Blanche7,5
Cafe glacé7,9
Gebakken ananas geflambeerd met Rum9,5
Coupe Bresillienne7,9
INFORMATIE OVER ALLERGENEN KAN JE VERKRIJGEN BIJ ONZE MEDEWERKERS

wijnsuggesties

WitMacon-Lugny Les Crays Joseph Drouhinfles30,90
Frankrijk,Bourgogne,Macon (100% Chardonnay) BIOLOGISCHglas5,30
RoodTormaresco Neprica Primitivo Antinorifles26,90
(100%Primitivo)glas4,90