Onze kaart

Ganzenlevergerechten

( onze specialiteit !)
Gebakken ganzenlever met tagliatelli in truffelroom19,50/27,50
Huisbereide ganzenleverterrine met seizoensgarnituur en toast19,50/27,50
Gebakken ganzenlever met gecarameliseerde appeltjes19,50/27,50
Gebakken ganzenlever op een kruidenslaatje met truffelessence19,50/27,50

Voorgerechten

Veloutéroomsoep van pompoen met vers gerolde kalfsballetjes7,9
Verse dagsoep6,5
Tomatenroomsoep met balletjes7,5
Slaatje met proscuitto di parma dop min 18 m (Alberto Pancaldi)15,9
Pladijsfilet met gestoofde prei en paprikaroom16,50/24,50
Slaatje met gebakken kalfslever, ui en spekjes16,50/24,50
Tomatenrisotto met st.Jacobsvruchten17,90/25,90
Slaatje met gebakken st.Jacobsvruchten, truffelvinaigrette17,90/25,90
Ambachtelijke kaaskroketten met een minislaatje13,5
Ambachtelijke garnaalkroketten met een minislaatje16,9
Pikant gemarineerde kippereepjes met slaatje14,9
Carpaccio van rundsvlees met kruidenslaatje en grana padano15,9
Scampi met lookboter, kruidenslaatje15,50/20,50
Salade met gebakken scampi geparfumeerd met rode curry15,50/20,50
Tomaat grijze garnaal met eigenbereide mayonaise (1 stuk) (hfg 2 stuks)18,90/25,50
Verse tagliatelli met tomatencompote, rucola en grana padano13,90/16,90
Vegetarische pasta met truffelroom en verschillende champignons14,90/18,90

Hoofdgerechten

onze hoofdgerechten zijn inclusief saus, aardappelgerecht en garnituur
Kabeljauwhaasje met soubisepuree uit de oven27,9
Gebakken zeetong met aardappelpuree of frietjesdagprijs
Drie verse visjes, sausje met grijze garnalen, bieslook en aardappelpuree23,5
Scampi in thaise kerrie, basmatirijst15,50/20,50
Scampi in rode paprikaroom en taggliatelli met jullienne van groenten15,50/20,50
Stoofpotje van varkenswangetjes met st. Bernardus abt, slaatje en verse frieten22,9
Kalfszwezeriken met shii take en portosaus, torentje van aardappelgratin31,9
Kalfszwezerikken ‘au poivre’, warme groentjes31,9
Ossenhaas met grove peper, roomsaus en slaatje31,9
Ossenhaas met warme groentjes, rode wijnsaus met truffelessence31,9
Spare ribs ’t Ganzennest met delmonte ananas17,9
Tussenribstuk naar keuze (min. 350Gr)30,9

De dessertjes van de maand

Bordje met Franse en Belgische kazen11,5
Glaasje panna cotta,coulies en brunoise vers fruit8,9
proevertjes met eigenbereide advokaad en chocoladeroomijs
met stukjes callebout11,5
Sabayon met Grand Marmier (min. 2 pers.)8,9
Sabayon met Kriekbier (min. 2 pers .)8,9
Vers fruit, frambozencoulies en vanilleijs of sorbet10,5
Slagroom gevulde soesjes, vanilleijs en chocolade8,5
Dame Blanche7,5
Cafe glacé7,9
Chocoladeijs met eigenbereide Advocaat8,5
Gebakken ananas geflambeerd met Rum9,5
Coupe Bresillienne7,9

wijnsuggesties

WitTenuta San Pietro - Gavi San Pietrofles26,90
(Cortese)glas4,80
RoodMasseria Tagaro - Cinquenoci - Primitivo - Valle d’Itriafles28,90
(Primitivo)glas5,00