Onze kaart

GANZENLEVERGERECHTEN

( ONZE SPECIALITEIT !)
Eigenbereide ganzenleverterinne met rozijnentoast en seizoensgarnituur19,50/27,50
Eigenbereide ganzenleverterinne met aarbei,zwarte peper en balsamico19,50/27,50
Gebakken ganzenlever met tagliatelli in truffelroom19,50/27,50
Gebakken ganzenlever met gecarameliseerde appeltjes19,50/27,50
Gebakken ganzenlever op een kruidenslaatje met truffelessence19,50/27,50

VOORGERECHTEN

Spaanse koude soep “gazpacho “ met grijze garnalen en fijne groentjes9,90
Verse dagsoep6,50
Tomatenroomsoep met balletjes7,50
Nieuwe maatjes met boontjessla en ui(tot 22 juli)14,90
Prosciutto di parma DOP min 18 m(Alberto Pancaldi) met opgelegde groentjes16,90
½ Babykreeftje uit de oven met tomaten/kruidenboter,rijst18,90
½ Babykreeftje belle vue18,90
½ Babykreeftje a la nage18,90
Gebakken scampi op een bedje van tabouleh15,50/20,50
Slaatje met gebakken spekgeitekaasje,frambozenvinaigrette14,90
Ambachtelijke kaaskroketten met een minislaatje13,50
Ambachtelijke garnaalkroketten met een minislaatje16,90
Pikant gemarineerde kippereepjes met slaatje14,90
Carpaccio van rundsvlees met rucola en parmigiano regiano15,90
Scampi met lookboter,kruidenslaatje15,50/20,50
Salade met gebakken scampi geparfumeerd met rode curry15,50/20,50
Tomaat grijze garnaal met eigenbereide mayonaise (1 stuk) (hfg 2 stuks)18,90/25,50
Verse tagliatelli met tomatencompote,rucola en grana padano 3,90/16,90
Vegetarische pasta met truffelroom en verschillende champignons 14,90/18,90

HOOFDGERECHTEN

ONZE HOOFDGERECHTEN ZIJN INCLUSIEF SAUS,AARDAPPELGERECHT EN GARNITUUR
Gepocheerde rogvleugel met aardappelpuree en gewelde botersaus met kappertjes,peterselie en tomaat25,90
Gestoomde grietfilet met madrasroom,prei en rijst17,90/26,90
1/1 babykreeftje uit de oven met tomaten/kruidenboter,rijst28,90
1/1babykreeftje belle vue28,90
1/1 babykreeftje a la nage28,90
Gebakken zeetong met aardappelpuree of frietjes dagprijs
Drie verse visjes, sausje met grijze garnalen, bieslook en aardappelpuree23,50
Scampi in Thaise kerrie, basmatirijst15,50/20,50
Scampi in rode paprikaroom en taggliatelli met jullienne van groenten15,50/20,50
Varkensmignon van kempisch Bel’vidha varken,ratatouille en torentje aardappelgratin21,50
Kalfsentrecote met choronsaus,slaatje en verse frieten27,90
Kalfsentrecote met warme groentjes,truffelsaus en aardappel-gratin torentj27,90
Ossenhaas met grove peper, roomsaus en slaatje31,90
Ossenhaas met warme groentjes, rode wijnsaus met truffelessence31,90
Tussenribstuk naar keuze (min. 350gr)31,90
Rundstournedos naar keuze22,90
Spare ribs 't Ganzennest met Delmonte ananas17,90

DE DESESSERTJES VAN DE MAAND

Bordje met Franse en Belgische kazen11,5
Créme brulèe6,9
Verse platte kaas met coulies en vers fruit8,9
Chocoladeroomijs met stukjes callebout,advokaad en banaan8,5
Sabayon met Grand Marmier (min. 2 pers.)8,9
Sabayon met Kriekbier (min. 2 pers .)8,9
Vers fruit, frambozencoulies en vanilleijs of sorbet10,5
Slagroom gevulde soesjes, vanilleijs en chocolade8,5
Dame Blanche7,5
Cafe glacé7,9
Gebakken ananas geflambeerd met Rum9,5
Coupe Bresillienne7,9

wijnsuggesties

WitFaune Moulin de Gassacfles24,90
Frankrijk,Languedoc,IGP Pays d’Hérault (50%Chardonnay,50%Viognier)glas4,40
RoséRomanis Gres Saint Paulfles26,90
Frankrijk,AOC Coteaux du Languedoc (60% Syrah ,30% Grenache, 10% Mourvèdre)glas4,70
RoodJoseph Drouhin - Givry BIOfles34,90
Frankrijk,Bourgogne (100% Pinot Noir)glas5,90