Onze kaart

Ganzenlevergerechten

( onze specialiteit !)
Gebakken ganzenlever met tagliatelle in truffelroom19,50/27,50
Huisbereide ganzenleverterrine met seizoensgarnituur en toast19,50/27,50
Gebakken ganzenlever met gecarameliseerde appeltjes19,50/27,50
Gebakken ganzenlever op een kruidenslaatje met truffelessence19,50/27,50

Voorgerechten

krachtige,pittige bouillon met karakollen(wulken),ui,selder en wortel9,90
Verse dagsoep6,5
Tomatenroomsoep met balletjes7,5
Verse gnocchi met tomatensaus,ambachtelijke pancetta,spinazieblaadjes15,10
Slaatje met proscuitto di parma DOP min 18 m(Alberto Pancaldi)15,90
bladerdeeggebakje met kalfszwezerik,gestoofde prei en shii take 18,20
stukje gebakken schotse zalmfilet met rucola en zure room15,90
Ambachtelijke kaaskroketten met een minislaatje16,90
Ambachtelijke garnaalkroketten met een minislaatje16,9
Pikant gemarineerde kippereepjes met slaatje14,9
Carpaccio van rundsvlees met kruidenslaatje en grana padano15,9
Scampi met lookboter, kruidenslaatje15,50/20,50
Salade met gebakken scampi geparfumeerd met rode curry15,50/20,50
Tomaat grijze garnaal met eigenbereide mayonaise (1 stuk) (hfg 2 stuks)18,90/25,50
Verse tagliatelle met tomatencompote, rucola en grana padano13,90/16,90
Vegetarische pasta met truffelroom en verschillende champignons14,90/18,90

Hoofdgerechten

onze hoofdgerechten zijn inclusief saus, aardappelgerecht en garnituur
skrei-haasje(kabeljauw uit de lofoten)uit de oven met soubisepuree25,90
Gebakken zeetong met aardappelpuree of frietjesdagprijs
Drie verse visjes, sausje met grijze garnalen, bieslook en aardappelpuree23,5
Scampi in thaise kerrie, basmatirijst15,50/20,50
Scampi in rode paprikaroom en taggliatelli met jullienne van groenten15,50/20,50
kalfszwezerik en witte beuling,saus met shii take en aardappelgratin31,90
kalfszwezerik “au poivre” met warme groentjes en verse frieten31,90
Ossenhaas met grove peper, roomsaus en slaatje31,90
Ossenhaas met warme groentjes, rode wijnsaus met truffelessence31,90
Spare ribs ’t Ganzennest met Delmonte ananas17,90
Tussenribstuk naar keuze (min. 350gr)31,90
varkensmignon (bascote)van kempisch Bel’vidhavarken blackwell met
worteltjes,erwtjes en schorseneren
21,50
kalfsentrecote béarnaise,slaatje en verse frieten27,90

De dessertjes van de maand

Bordje met Franse en Belgische kazen11,5
glaasje chocolademousse van calleboutchocolade9,50
carpaccio van ananas met vanilleroomijs9,50
Sabayon met Grand Marmier (min. 2 pers.)8,9
Sabayon met Kriekbier (min. 2 pers .)8,9
Vers fruit, frambozencoulies en vanilleijs of sorbet10,5
Slagroom gevulde soesjes, vanilleijs en chocolade8,5
Dame Blanche7,5
Cafe glacé7,9
Chocoladeijs met eigenbereide Advocaat8,5
Gebakken ananas geflambeerd met Rum9,5
Coupe Bresillienne7,9

wijnsuggesties

WitImbuko—Du Plevaux—Chenin Blanc Zuid-Afrika,Wellingtonfles28,90
(99% Chenin Blanc, 1% Viognier)glas4,90
RoodImbuko—Du Plevaux—Shiraz
Zuid-Afrika,Wellington
fles30,90
(100% Syrah)glas5,50