Onze kaart

GANZENLEVERGERECHTEN

( ONZE SPECIALITEIT !)
Eigenbereide ganzenleverterinne met rozijnentoast en seizoensgarnituur19,50/27,50
Gebakken ganzenlever met tagliatelli in truffelroom19,50/27,50
Gebakken ganzenlever met gecarameliseerde appeltjes19,50/27,50
Gebakken ganzenlever op een kruidenslaatje met truffelessence19,50/27,50
Gebakken ganzenlever met schorseneren,truffelsaus19,90/27,90

VOORGERECHTEN

Krachtige,pittige bouillon met karakollen(wulken),ui,selder en wortel9,90
Verse dagsoep6,50
Tomatenroomsoep met balletjes7,50
Gebakken zalmfilet op kruidenslaatje, soyasausje/vinaigrette15,90
Bladerdeeggebakje met kalfszwezerik,gestoofde prei en shii take18,20
Slaatje met gebakken spekgeitekaasje,frambozenvinaigrette14,90
Ambachtelijke kaaskroketten met een minislaatje13,50
Ambachtelijke garnaalkroketten met een minislaatje16,90
Pikant gemarineerde kippereepjes met slaatje14,90
Carpaccio van rundsvlees met rucola en parmigiano regiano15,90
Scampi met lookboter,kruidenslaatje15,50/20,50
Salade met gebakken scampi geparfumeerd met rode curry15,50/20,50
Tomaat grijze garnaal met eigenbereide mayonaise (1 stuk) (hfg 2 stuks)18,90/25,50
Verse tagliatelli met tomatencompote,rucola en grana padano 3,90/16,90
Vegetarische pasta met truffelroom en verschillende champignons 14,90/18,90

HOOFDGERECHTEN

ONZE HOOFDGERECHTEN ZIJN INCLUSIEF SAUS,AARDAPPELGERECHT EN GARNITUUR
Gestoomde skrei met gestoofd witlof en aardappelpuree26,90
Gebakken zeetong met aardappelpuree of frietjesdagprijs
Drie verse visjes, sausje met grijze garnalen, bieslook en aardappelpuree23,50
Scampi in Thaise kerrie, basmatirijst15,50/20,50
Scampi in rode paprikaroom en taggliatelli met jullienne van groenten15,50/20,50
Konijnenbout met sint-bernardus abt,spekjes,champignons,ui en aardappelgratin23,90
Kalfsentrecote béarnaise,slaatje en verse frieten27,90
Kalfsentrecote,warme groentjes,saus met shii take en aardappelgratin27,90
Kalfszwezerik “au poivre” met warme groentjes en verse frieten31,90
Kalfszwezerik,warme groentjes,saus met shii take en aardappelgratin31,90
Ossenhaas met grove peper, roomsaus en krop/tomatenslaatje31,90
Ossenhaas met warme groentjes, rode wijnsaus met truffelessence31,90
Tussenribstuk naar keuze (min. 350gr)31,90
Spare ribs 't Ganzennest met Delmonte ananas17,90

DE DESESSERTJES VAN DE MAAND

Bordje met Franse en Belgische kazen11,5
Glaasje rijstpap met saffraan8,90
Carpaccio van ananas met rum gemarineerd en vanilleroomijs9,50
Chocoladeroomijs met stukjes callebout,advokaad en banaan8,5
Sabayon met Grand Marmier (min. 2 pers.)8,9
Sabayon met Kriekbier (min. 2 pers .)8,9
Vers fruit, frambozencoulies en vanilleijs of sorbet10,5
Slagroom gevulde soesjes, vanilleijs en chocolade8,5
Dame Blanche7,5
Cafe glacé7,9
Gebakken ananas geflambeerd met Rum9,5
Coupe Bresillienne7,9
INFORMATIE OVER ALLERGENEN KAN JE VERKRIJGEN BIJ ONZE MEDEWERKERS

wijnsuggesties

WitLa Bastide Saint Dominiquefles31,90
Frankrijk,AOP Cotes du Rhone (50% Viognier,25% Clairette,25% Grenache blanc)glas5,40
RoodPont de Gassacfles33,90
Frankrijk,Languedoc,IGP Pays d’Herault MAS DE DAUMAS GASSAC
(40% Cabernet sauvignon, 30% Merlot and 30% Syrah)
glas5,70