Onze kaart

Ganzenlevergerechten

( onze specialiteit !)
Gebakken ganzenlever met tagliatelli in truffelroom19,50/27,50
Huisbereide ganzenleverterrine met seizoensgarnituur en toast19,50/27,50
Gebakken ganzenlever met gecarameliseerde appeltjes19,50/27,50
Gebakken ganzenlever op een kruidenslaatje met truffelessence19,50/27,50

Voorgerechten

consommé van fazant met erwtjes,brunoise rode paprika en champignonschaafsels9,20
Verse dagsoep6,5
Tomatenroomsoep met balletjes7,5
Slaatje met proscuitto di parma dop min 18 m (Alberto Pancaldi)15,9
Wildpaté van haas en fazant, uienkonfituren en slaatje15,90
Schotse zalmfilet licht gebakken,jullienne en botersausje15,90
gebakken st.jacobsvruchten met knolselderzalfje,girolles en kalfssausje met balsamico 17,90
Slaatje met gebakken st.Jacobsvruchten, truffelvinaigrette17,90/25,90
Ambachtelijke kaaskroketten met een minislaatje13,5
Ambachtelijke garnaalkroketten met een minislaatje16,9
Pikant gemarineerde kippereepjes met slaatje14,9
Carpaccio van rundsvlees met kruidenslaatje en grana padano15,9
Scampi met lookboter, kruidenslaatje15,50/20,50
Salade met gebakken scampi geparfumeerd met rode curry15,50/20,50
Tomaat grijze garnaal met eigenbereide mayonaise (1 stuk) (hfg 2 stuks)18,90/25,50
Verse tagliatelli met tomatencompote, rucola en grana padano13,90/16,90
Vegetarische pasta met truffelroom en verschillende champignons14,90/18,90

Hoofdgerechten

onze hoofdgerechten zijn inclusief saus, aardappelgerecht en garnituur
gestoomde omegabaarsfilet,savooi met spekjes en hollandaisesaus met graanmosterd26,90
Gebakken zeetong met aardappelpuree of frietjesdagprijs
Drie verse visjes, sausje met grijze garnalen, bieslook en aardappelpuree23,5
Scampi in thaise kerrie, basmatirijst15,50/20,50
Scampi in rode paprikaroom en taggliatelli met jullienne van groenten15,50/20,50
Hertenfilet met spruitjespuree,witlof en truffelsaus 27,90
Filet van hazenrug met wildgarnituur en poivraderoom met boschampignons27,90
Fazantenborst “brabaçonne” met witlof en knolselderpuree27,90
Stoofpotje van fazant en bospaddestoelen,wildgarnituur27,90
Ossenhaas met grove peper, roomsaus en slaatje31,90
Ossenhaas met warme groentjes, rode wijnsaus met truffelessence31,90
Spare ribs ’t Ganzennest met Delmonte ananas17,90
Tussenribstuk naar keuze (min. 350gr)30,90

De dessertjes van de maand

Bordje met Franse en Belgische kazen11,5
tarte tatin met vanilleroomijs en slagroom 10,50
verse rijstpap met saffraan8,90
Sabayon met Grand Marmier (min. 2 pers.)8,9
Sabayon met Kriekbier (min. 2 pers .)8,9
Vers fruit, frambozencoulies en vanilleijs of sorbet10,5
Slagroom gevulde soesjes, vanilleijs en chocolade8,5
Dame Blanche7,5
Cafe glacé7,9
Chocoladeijs met eigenbereide Advocaat8,5
Gebakken ananas geflambeerd met Rum9,5
Coupe Bresillienne7,9

wijnsuggesties

WitMontagny Premier Cru Joseph Drouhin,Bourgogne fles34,50
(chardonay)glas5,90
RoodCrozes Hermitage "Les Jalets" Paul Jaboulet Ainé,Cotes du Rhônefles32,90
(100% Syrah)glas5,70