Onze kaart

GANZENLEVERGERECHTEN

( ONZE SPECIALITEIT !)
Gebakken ganzenlever met tagliatelli in truffelroom19,50/27,50
Eigenbereide ganzenleverterinne met rozijnentoast en seizoensgarnituur19,50/27,50
Gebakken ganzenlever met gecarameliseerde appeltjes19,50/27,50
Gebakken ganzenlever op een kruidenslaatje met truffelessence19,50/27,50
Eigenbereide ganzenleverterrine met jonge bladjes spinazie en truffelvinaigrette19,50/27,50

VOORGERECHTEN

Zeevruchtenvelouté met schijfjes st.jacobsvrucht en grijze garnalen11,90
Verse dagsoep6,50
Tomatenroomsoep met balletjes7,50
Slaatje met gebakken spekgeitekaasje,frambozenvinaigrette14,90
Slaatje met gebakken st.jacobsvruchten,balsamico vinaigrette17,90/25,90
Sashimi van zalm en tonijn,zure room,soyasaus en wakame17,90
Bladerdeeggebakje met roerei en gerookte zalm14,50
Ambachtelijke kaaskroketten met een minislaatje13,50
Ambachtelijke garnaalkroketten met een minislaatje16,90
Pikant gemarineerde kippereepjes met slaatje14,90
Carpaccio van rundsvlees met rucola en parmigiano regiano15,90
Scampi met lookboter,kruidenslaatje15,50/20,50
Salade met gebakken scampi geparfumeerd met rode curry15,50/20,50
Tomaat grijze garnaal met eigenbereide mayonaise (1 stuk) (hfg 2 stuks)18,90/25,50
Verse tagliatelli met tomatencompote,rucola en grana padano 3,90/16,90
Vegetarische pasta met truffelroom en verschillende champignons 14,90/18,90

HOOFDGERECHTEN

ONZE HOOFDGERECHTEN ZIJN INCLUSIEF SAUS,AARDAPPELGERECHT EN GARNITUUR
Gebakken zeebaarsfilet met puree met rucola,kerstomaatjes en bloemkool26,90
Rucolasla met stukjes kortgebakken tonijnfilet,tomatenvinaigrette27,90
Gebakken st.jacobsvruchten met aardappelpuree,groentenjulienneen botersausje25,90
Gebakken zeetong met aardappelpuree of frietjes dagprijs
Drie verse visjes, sausje met grijze garnalen, bieslook en aardappelpuree23,50
Scampi in Thaise kerrie, basmatirijst15,50/20,50
Scampi in rode paprikaroom en taggliatelli met jullienne van groenten15,50/20,50
Lamsfilet met warme groentjes,saus met graanmosterd en gedroogde-tomaten, rozemarijn-look aardappeltjes28,50
Supreme van zwartpootkip,roomsaus met brumoise van groentjes en basmatirijst23,90
Ossenhaas met grove peper, roomsaus en slaatje31,90
Ossenhaas met warme groentjes, rode wijnsaus met truffelessence31,90
Tussenribstuk naar keuze (min. 350gr)31,90
Spare ribs ít Ganzennest met Delmonte ananas17,90

DE DESESSERTJES VAN DE MAAND

Bordje met Franse en Belgische kazen11,5
Chocolade moelleux met vanilleroomijs en slagroom9,90
Glaasje tiramisu8,90
Sabayon met Grand Marmier (min. 2 pers.)8,9
Sabayon met Kriekbier (min. 2 pers .)8,9
Vers fruit, frambozencoulies en vanilleijs of sorbet10,5
Slagroom gevulde soesjes, vanilleijs en chocolade8,5
Dame Blanche7,5
Cafe glacé7,9
Chocoladeijs met eigenbereide Advocaat8,5
Gebakken ananas geflambeerd met Rum9,5
Coupe Bresillienne7,9

wijnsuggesties

WitSolio Payva Cayetanafles22,90
Spanje, Extremadura, Ribera del Guadiana (100% Cayetana)glas4,90
RoséParallèle 45 Paul Jaboulet Aîné BIO fles24,20
Frankrijk, Côtes du Rhône (50% Grenache, 40% Cinsault, 10% Syrah)glas4,30
RoodLacrimus '5' Rodríguez Sanzofles24,90
Spanje,Rioja (100% Tempranillo) De 5 in de naam staat voor 5 maanden houtrijpingglas4,40