Onze kaart

GANZENLEVERGERECHTEN

( ONZE SPECIALITEIT !)
Eigenbereide ganzenleverterinne met rozijnentoast en seizoensgarnituur19,50/27,50
Gebakken ganzenlever met tagliatelli in truffelroom19,50/27,50
Gebakken ganzenlever met gecarameliseerde appeltjes19,50/27,50
Gebakken ganzenlever op een kruidenslaatje met truffelessence19,50/27,50

VOORGERECHTEN

Veloutéroomsoep van pompoen met vers gerolde kalfsballetjes8,90
Verse dagsoep6,50
Tomatenroomsoep met balletjes7,50
Kipgyros op een slaatje met look-yoghurtsausje14,90
Verse gnocchi met tomatensaus,jonge spinaziebladjes en parmigiano reggiano15,10
St.jacobsvruchten met truffelrisotto17,90/25,90
Slaatje met gebakken spekgeitekaasje,frambozenvinaigrette14,90
Herfstslaatje met gebakken st.jacobsvruchten,balsamico vinaigrette17,90/25,90
Ambachtelijke kaaskroketten met een minislaatje13,50
Ambachtelijke garnaalkroketten met een minislaatje16,90
Pikant gemarineerde kippereepjes met slaatje14,90
Carpaccio van rundsvlees met rucola en parmigiano regiano15,90
Scampi met lookboter,kruidenslaatje15,50/20,50
Salade met gebakken scampi geparfumeerd met rode curry15,50/20,50
Tomaat grijze garnaal met eigenbereide mayonaise (1 stuk) (hfg 2 stuks)18,90/25,50
Verse tagliatelli met tomatencompote,rucola en grana padano 3,90/16,90
Vegetarische pasta met truffelroom en verschillende champignons 14,90/18,90

HOOFDGERECHTEN

ONZE HOOFDGERECHTEN ZIJN INCLUSIEF SAUS,AARDAPPELGERECHT EN GARNITUUR
Gebakken zeebaarsfilet met aardappelpuree met rucola en kerstomaatjes27,90
Gestoomde pladijsfilet met wittewijnroomsaus,champignons,tomatenblokjes en garnalen24,90
Gebakken zeetong met aardappelpuree of frietjes dagprijs
Drie verse visjes, sausje met grijze garnalen, bieslook en aardappelpuree23,50
Scampi in Thaise kerrie, basmatirijst15,50/20,50
Scampi in rode paprikaroom en taggliatelli met jullienne van groenten15,50/20,50
Magret de canard met shii take en portosaus en ovenpatatjes25,90
Magret de canard ‘au poivre’ met krop/tomatenslaatje en verse frieten25,90
Kalfszwezeriken ‘au poivre’ met krop/tomatenslaatje en verse frieten31,90
Kalfszwezeriken met shii take en portosaus en ovenpatatjes31,90
Ossenhaas met grove peper, roomsaus en krop/tomatenslaatje31,90
Ossenhaas met warme groentjes, rode wijnsaus met truffelessence31,90
Tussenribstuk naar keuze (min. 350gr)31,90
Spare ribs 't Ganzennest met Delmonte ananas17,90

DE DESESSERTJES VAN DE MAAND

Bordje met Franse en Belgische kazen11,5
Verse rijstpap met saffraan8,9
Chocoladeproevertjes11,5
Chocoladeroomijs met stukjes callebout,advokaad en banaan8,5
Sabayon met Grand Marmier (min. 2 pers.)8,9
Sabayon met Kriekbier (min. 2 pers .)8,9
Vers fruit, frambozencoulies en vanilleijs of sorbet10,5
Slagroom gevulde soesjes, vanilleijs en chocolade8,5
Dame Blanche7,5
Cafe glacé7,9
Gebakken ananas geflambeerd met Rum9,5
Coupe Bresillienne7,9
INFORMATIE OVER ALLERGENEN KAN JE VERKRIJGEN BIJ ONZE MEDEWERKERS

wijnsuggesties

WitSolio Payva Cayetanafles24,90
Spanje, Extremadura, Ribera del Guadiana (100% Cayetana)glas4,50
RoséParallèle 45 Paul Jaboulet Aîné BIOfles24,20
Frankrijk, Côtes du Rhône (50% Grenache, 40% Cinsault, 10% Syrah)glas4,30
RoodFinca La Estacadafles24,90
Spanje,Ucles(6maanden eik) (tempranilo)glas4,50