Onze kaart

GANZENLEVERGERECHTEN

( ONZE SPECIALITEIT !)
Gebakken ganzenlever met tagliatelli in truffelroom19,50/27,50
Eigenbereide ganzenleverterinne met rozijnentoast en seizoensgarnituur19,50/27,50
Gebakken ganzenlever met gecarameliseerde appeltjes19,50/27,50
Gebakken ganzenlever op een kruidenslaatje met truffelessence19,50/27,50
duo van ganzenlever: -gebakken ganzenlever met gekarameliseerde appel
eigenbereide ganzenleverterrine
19,50/27,50

VOORGERECHTEN

Erwtensoep met spek en rookworst9,50
Verse dagsoep6,50
Tomatenroomsoep met balletjes7,50
Aardappelschijfjes met gerookte zalm,paling en krabsla15,90
Tomatenrisotto met scampi en gewelde botersaus16,50/20,50
Herfstslaatje met gebakken st.jacobsvruchten,balsamico vinaigrette17,90/25,90
Tomatenrisotto met st.jacobsvruchten17,90/25,90
Ambachtelijke kaaskroketten met een minislaatje13,50
Ambachtelijke garnaalkroketten met een minislaatje16,90
Pikant gemarineerde kippereepjes met slaatje14,90
Carpaccio van rundsvlees met rucola en parmigiano regiano15,90
Scampi met lookboter,kruidenslaatje15,50/20,50
Salade met gebakken scampi geparfumeerd met rode curry15,50/20,50
Tomaat grijze garnaal met eigenbereide mayonaise (1 stuk) (hfg 2 stuks)18,90/25,50
Verse tagliatelli met tomatencompote,rucola en grana padano 3,90/16,90
Vegetarische pasta met truffelroom en verschillende champignons 14,90/18,90

HOOFDGERECHTEN

ONZE HOOFDGERECHTEN ZIJN INCLUSIEF SAUS,AARDAPPELGERECHT EN GARNITUUR
Filet van griet,gestoofde prei,noilly prat-roomsaus met grijze garnaal,tomatenblokjes en aardappelpuree27,90
Griet en st.jacobsvruchten met tomatenrisotto28,90
Gebakken zeetong met aardappelpuree of frietjesdagprijs
Drie verse visjes, sausje met grijze garnalen, bieslook en aardappelpuree23,50
Scampi in Thaise kerrie, basmatirijst15,50/20,50
Scampi in rode paprikaroom en taggliatelli met jullienne van groenten15,50/20,50
Kalfszwezerik en witte beuling,saus met shii take en aardappelgratin31,90
Kalfszwezerik “au poivre” met warme groentjes en verse frieten31,90
Rundstournedos met grove peper,roomsaus,slaatje en verse frieten22,90
Ossenhaas met grove peper, roomsaus en slaatje31,90
Ossenhaas met warme groentjes, rode wijnsaus met truffelessence31,90
Spare ribs ít Ganzennest met Delmonte ananas17,90
Tussenribstuk naar keuze (min. 350gr)31,90

DE DESESSERTJES VAN DE MAAND

Bordje met Franse en Belgische kazen11,5
Glaasje chocolademousse van calleboutchocolade9,50
Roomsoesjes met advokaad en vanilleroomijs8,50
Sabayon met Grand Marmier (min. 2 pers.)8,9
Sabayon met Kriekbier (min. 2 pers .)8,9
Vers fruit, frambozencoulies en vanilleijs of sorbet10,5
Slagroom gevulde soesjes, vanilleijs en chocolade8,5
Dame Blanche7,5
Cafe glacé7,9
Chocoladeijs met eigenbereide Advocaat8,5
Gebakken ananas geflambeerd met Rum9,5
Coupe Bresillienne7,9

wijnsuggesties

WitAntinori - Tormaresca Chardonnayfles26,90
Italie, IGT Puglia (Chardonnay)glas4,70
RoodAntinori - Santa Cristina - "Le Maestrelle"fles29,90
Italie,IGT Toscana (90% Sangiovese – 10% Merlot) 9 James Sucklingglas5,40