Onze kaart

GANZENLEVERGERECHTEN

( ONZE SPECIALITEIT !)
Gebakken ganzenlever met tagliatelli in truffelroom19,50/27,50
Eigenbereide ganzenleverterinne met rozijnentoast en seizoensgarnituur19,50/27,50
Gebakken ganzenlever met gecarameliseerde appeltjes19,50/27,50
Gebakken ganzenlever op een kruidenslaatje met truffelessence19,50/27,50

VOORGERECHTEN

consommé van fazant,ravioli met boschampignon/truffel9,90
Verse dagsoep6,50
Tomatenroomsoep met balletjes7,50
wildpaté van haas en fazant,uienkonfituren en slaatje15,90
gebakken st.jacobsvruchten met knolselderzalfje,kalfssausje met balsamico17,90/25,90
Herfstslaatje met gebakken st.jacobsvruchten,balsamico vinaigrette17,90/25,90
Gestoomde tongscharfilet,gekookt aardappelschijfjes en hollandaise16,90
Ambachtelijke kaaskroketten met een minislaatje13,50
Ambachtelijke garnaalkroketten met een minislaatje16,90
Pikant gemarineerde kippereepjes met slaatje14,90
Carpaccio van rundsvlees met rucola en parmigiano regiano15,90
Scampi met lookboter,kruidenslaatje15,50/20,50
Salade met gebakken scampi geparfumeerd met rode curry15,50/20,50
Tomaat grijze garnaal met eigenbereide mayonaise (1 stuk) (hfg 2 stuks)18,90/25,50
Verse tagliatelli met tomatencompote,rucola en grana padano 3,90/16,90
Vegetarische pasta met truffelroom en verschillende champignons 14,90/18,90

HOOFDGERECHTEN

ONZE HOOFDGERECHTEN ZIJN INCLUSIEF SAUS,AARDAPPELGERECHT EN GARNITUUR
gebakken schelvisfilet met grijze garnalen,romige nantuasaus met kerrie en rijst24,90
Gestoomde tongscharfilet,gekookt aardappelschijfjes en hollandaise23,90
Gebakken zeetong met aardappelpuree of frietjesdagprijs
Drie verse visjes, sausje met grijze garnalen, bieslook en aardappelpuree23,50
Scampi in Thaise kerrie, basmatirijst15,50/20,50
Scampi in rode paprikaroom en taggliatelli met jullienne van groenten15,50/20,50
hertenfilet met spruitjespuree,witlof,wildgarnituur en truffelsaus28,90
hertenfilet met poivraderoom,wildgarnituur en boschampignons28,90
Filet van hazenrug met wildgarnituur en poivraderoom en boschampignons28,90
Fazantenborst “brabaçonne” met witlof en knolselderpuree28,90
Stoofpotje van fazant en bospaddestoelen,wildgarnituur28,90
Ossenhaas met grove peper, roomsaus en slaatje31,90
Ossenhaas met warme groentjes, rode wijnsaus met truffelessence31,90
Spare ribs ít Ganzennest met Delmonte ananas17,90
Tussenribstuk naar keuze (min. 350gr)31,90

DE DESESSERTJES VAN DE MAAND

Bordje met Franse en Belgische kazen11,5
tarte tatin met vanilleroomijs en slagroom10,90
dame noire(chocoladeroomijs met witte chocoladesaus)7,90
Sabayon met Grand Marmier (min. 2 pers.)8,9
Sabayon met Kriekbier (min. 2 pers .)8,9
Vers fruit, frambozencoulies en vanilleijs of sorbet10,5
Slagroom gevulde soesjes, vanilleijs en chocolade8,5
Dame Blanche7,5
Cafe glacé7,9
Chocoladeijs met eigenbereide Advocaat8,5
Gebakken ananas geflambeerd met Rum9,5
Coupe Bresillienne7,9

wijnsuggesties

WitSaint-Véran Joseph Drouhin Bourgogne 2016fles35,90
Frankrijk,Bourgogne, AOC Saint Véran (Chardonnay)glas6,20
RoodSolanera Bodegas Castano Yecla 2013fles32,90
Spanje,D.O. Yecla (70%Monastrell,15%Garnache Tintorera,15%Cabernet Sauvignon) 92 punter Parkerglas5,70