Onze kaart

GANZENLEVERGERECHTEN

( ONZE SPECIALITEIT !)
Gebakken ganzenlever met tagliatelli in truffelroom19,50/27,50
Eigenbereide ganzenleverterinne met rozijnentoast en seizoensgarnituur19,50/27,50
Gebakken ganzenlever met gecarameliseerde appeltjes19,50/27,50
Gebakken ganzenlever op een kruidenslaatje met truffelessence19,50/27,50

ASPERGEGERECHTEN

Verse aspergeroomsoep met grijze garnalen9,90
Kempische asperges op zijn Vlaams17,90/23,90
Potje met St.Jacobsvruchten, asperges en Hoegaerdensaus18,90/25,90
Gebakken ganzenlever met gebakken asperges en zoete Japanse saus19,50/27,50
Gestoomde zalmfilet met asperges,gekookt aardappel en Hollandaise25,90
Magret de canard met asperges,truffelsausje en gebakken patatjes24,20

VOORGERECHTEN

Verse dagsoep6,50
Tomatenroomsoep met balletjes7,50
Gebakken scampi op een bedje van tabouleh15,50/20,50
Slaatje met gebakken spekgeitekaasje,frambozenvinaigrette14,90
Slaatje met gebakken st.jacobsvruchten,balsamico vinaigrette17,90/25,90
Ambachtelijke kaaskroketten met een minislaatje13,50
Ambachtelijke garnaalkroketten met een minislaatje16,90
Pikant gemarineerde kippereepjes met slaatje14,90
Carpaccio van rundsvlees met rucola en parmigiano regiano15,90
Scampi met lookboter,kruidenslaatje15,50/20,50
Salade met gebakken scampi geparfumeerd met rode curry15,50/20,50
Tomaat grijze garnaal met eigenbereide mayonaise (1 stuk) (hfg 2 stuks)18,90/25,50
Verse tagliatelli met tomatencompote,rucola en grana padano 3,90/16,90
Vegetarische pasta met truffelroom en verschillende champignons 14,90/18,90

HOOFDGERECHTEN

ONZE HOOFDGERECHTEN ZIJN INCLUSIEF SAUS,AARDAPPELGERECHT EN GARNITUUR
Gebakken st.jacobsvruchten met aardappelpuree,groentenjulienne en botersausje25,90
Gebakken zeetong met aardappelpuree of frietjes dagprijs
Drie verse visjes, sausje met grijze garnalen, bieslook en aardappelpuree23,50
Scampi in Thaise kerrie, basmatirijst15,50/20,50
Scampi in rode paprikaroom en taggliatelli met jullienne van groenten15,50/20,50
Ossenhaas met grove peper, roomsaus en slaatje31,90
Ossenhaas met warme groentjes, rode wijnsaus met truffelessence31,90
Tussenribstuk naar keuze (min. 350gr)31,90
Rundstournedos naar keuze22,90
Spare ribs 't Ganzennest met Delmonte ananas17,90

DE DESESSERTJES VAN DE MAAND

Bordje met Franse en Belgische kazen11,5
Chocoladeroomijs met stukjes callebout,advokaad en banaan8,5
Glaasje panna cotta met verse aardbeien9,5
Sabayon met Grand Marmier (min. 2 pers.)8,9
Sabayon met Kriekbier (min. 2 pers .)8,9
Vers fruit, frambozencoulies en vanilleijs of sorbet10,5
Slagroom gevulde soesjes, vanilleijs en chocolade8,5
Dame Blanche7,5
Cafe glacé7,9
Gebakken ananas geflambeerd met Rum9,5
Coupe Bresillienne7,9

wijnsuggesties

WitWeingut Hemer - Weisser Riesling biofles24,90
Duitsland,Rheinhessen (100% Riesling)glas4,40
RoséParallèle 45 Paul Jaboulet Aîné BIO fles24,20
Frankrijk, Côtes du Rhône (50% Grenache, 40% Cinsault, 10% Syrah)glas4,30
RoodJoseph Drouhin - Givry BIOfles34,90
Frankrijk,Bourgogne (100% Pinot Noir)glas5,90