Onze kaart

GANZENLEVERGERECHTEN

( ONZE SPECIALITEIT !)
Gebakken ganzenlever met tagliatelli in truffelroom19,50/27,50
Huisbereide ganzenleverterrine met seizoensgarnituur en toast19,50/27,50
Gebakken ganzenlever met gecarameliseerde appeltjes19,50/27,50
Gebakken ganzenlever op een kruidenslaatje met truffelessence19,50/27,50

ASPERGEGERECHTEN

Verse aspergeroomsoep met breydelham9,20
Kempische asperges op zijn vlaams17,90/23,90
Potje met st.jacobsvruchten, asperges en hoegaerdensaus18,90/25,90
Gebakken ganzenlever met gebakken asperges en zoete japanse saus19,50/27,50
Filet van zeebaars,asperges en dijonnaisesaus26,90
Magret de canard met asperges,truffelsausje en gebakken patatjes24,20

VOORGERECHTEN

Verse dagsoep6,50
Tomatenroomsoep met balletjes7,50
Lenteslaatje met gebakken spekgeitekaasje,frambozenvinaigrette13,90/17,90
Slaatje met prosciutto di parma DOP min 18 m(Alberto Pancaldi)15,90
Tabouleh met stukjes gemarineerde rauwe tonijn18,90
Ambachtelijke kaaskroketten met een minislaatje13,50
Ambachtelijke garnaalkroketten met een minislaatje16,90
Pikant gemarineerde kippereepjes met slaatje14,90
Carpaccio van rundsvlees met rucola en parmigiano regiano15,90
Scampi met lookboter,kruidenslaatje15,50/20,50
Salade met gebakken scampi geparfumeerd met rode curry15,50/20,50
Tomaat grijze garnaal met eigenbereide mayonaise (1 stuk) (hfg 2 stuks)18,90/25,50
Verse tagliatelli met tomatencompote,rucola en grana padano 3,90/16,90
Vegetarische pasta met truffelroom en verschillende champignons 14,90/18,90

HOOFDGERECHTEN

ONZE HOOFDGERECHTEN ZIJN INCLUSIEF SAUS,AARDAPPELGERECHT EN GARNITUUR
Gebakken zeetong met aardappelpuree of frietjes dagprijs
Drie verse visjes, sausje met grijze garnalen, bieslook en aardappelpuree23,5
Scampi in Thaise kerrie, basmatirijst15,50/20,50
Scampi in rode paprikaroom en taggliatelli met jullienne van groenten15,50/20,50
Ossenhaas met grove peper, roomsaus en slaatje31,90
Ossenhaas met warme groentjes, rode wijnsaus met truffelessence31,90
Spare ribs ít Ganzennest met Delmonte ananas17,90
Tussenribstuk naar keuze (min. 350gr)31,90
Rundstournedos naar keuze22,90

DE DESESSERTJES VAN DE MAAND

Bordje met Franse en Belgische kazen11,5
Glaasje panna cotta met verse aardbeien9,50
Vanilleroomijs met verse aardbeien en coulies8,90
Sabayon met Grand Marmier (min. 2 pers.)8,9
Sabayon met Kriekbier (min. 2 pers .)8,9
Vers fruit, frambozencoulies en vanilleijs of sorbet10,5
Slagroom gevulde soesjes, vanilleijs en chocolade8,5
Dame Blanche7,5
Cafe glacé7,9
Chocoladeijs met eigenbereide Advocaat8,5
Gebakken ananas geflambeerd met Rum9,5
Coupe Bresillienne7,9

wijnsuggesties

WitMichel Lynch Naturefles25,10
AOC Bordeaux,bio gecertificeerd (100% Sauvignon)glas4,50
RoodChâteau Villa Bel Airfles33,90
Graves 2015,Bordeaux (verbouwd door het team van Château Lynch Bages) (40% Cabernet Sauvignon - 50% Merlot - 10% Cabernet Franc)glas5,90