Onze kaart

GANZENLEVERGERECHTEN

( ONZE SPECIALITEIT !)
Eigenbereide ganzenleverterinne met rozijnentoast en seizoensgarnituur19,50/27,50
Gebakken ganzenlever met tagliatelli in truffelroom19,50/27,50
Gebakken ganzenlever met gecarameliseerde appeltjes19,50/27,50
Gebakken ganzenlever op een kruidenslaatje met truffelessence19,50/27,50

VOORGERECHTEN

Erwtensoep met spek en rookworst9,50
Verse dagsoep6,50
Tomatenroomsoep met balletjes7,50
Tomatenrisotto met gebakken zeebaars en gewelde botersaus17,90
Winters slaatje met gebakken kalfslever, ui en balsamico16,20
Slaatje met gebakken spekgeitekaasje,frambozenvinaigrette14,90
Herfstslaatje met gebakken st.jacobsvruchten,balsamico vinaigrette17,90/25,90
Tomatenrisotto met st.jacobsvruchten17,90
Ambachtelijke kaaskroketten met een minislaatje13,50
Ambachtelijke garnaalkroketten met een minislaatje16,90
Pikant gemarineerde kippereepjes met slaatje14,90
Carpaccio van rundsvlees met rucola en parmigiano regiano15,90
Scampi met lookboter,kruidenslaatje15,50/20,50
Salade met gebakken scampi geparfumeerd met rode curry15,50/20,50
Tomaat grijze garnaal met eigenbereide mayonaise (1 stuk) (hfg 2 stuks)18,90/25,50
Verse tagliatelli met tomatencompote,rucola en grana padano 3,90/16,90
Vegetarische pasta met truffelroom en verschillende champignons 14,90/18,90

HOOFDGERECHTEN

ONZE HOOFDGERECHTEN ZIJN INCLUSIEF SAUS,AARDAPPELGERECHT EN GARNITUUR
Tomatenrisotto met gebakken zeebaars en gewelde botersaus25,90
Kabeljauwhaasje uit de oven met gestoofde prei,kasteelaardappelen en dijonaisesaus24,90
Gebakken zeetong met aardappelpuree of frietjes dagprijs
Drie verse visjes, sausje met grijze garnalen, bieslook en aardappelpuree23,50
Scampi in Thaise kerrie, basmatirijst15,50/20,50
Scampi in rode paprikaroom en taggliatelli met jullienne van groenten15,50/20,50
Kalfszwezerik en belvidha varkenshaas,saus met shii take en aardappelgratin28,90
Kalfszwezerik “au poivre” met warme groentjes en verse frieten31,90
Kalfszwezerik,warme groentjes,saus met shii take en aardappelgratin31,90
Gebakken kalfslever met ui enkalfsfond,warme groentjes en aardappelpuree24,90
Ossenhaas met grove peper, roomsaus en krop/tomatenslaatje31,90
Ossenhaas met warme groentjes, rode wijnsaus met truffelessence31,90
Tussenribstuk naar keuze (min. 350gr)31,90
Rundstournedos met grove peper,roomsaus,slaatje en verse frieten22,90
Spare ribs 't Ganzennest met Delmonte ananas17,90
Belvidha varkenshaas naar keuze22,90

DE DESESSERTJES VAN DE MAAND

Bordje met Franse en Belgische kazen11,5
Tiramisoesjes met advokaad en chocoladeroomijs9,50
Créme brulèe6,90
Chocoladeroomijs met stukjes callebout,advokaad en banaan8,5
Sabayon met Grand Marmier (min. 2 pers.)8,9
Sabayon met Kriekbier (min. 2 pers .)8,9
Vers fruit, frambozencoulies en vanilleijs of sorbet10,5
Slagroom gevulde soesjes, vanilleijs en chocolade8,5
Dame Blanche7,5
Cafe glacé7,9
Gebakken ananas geflambeerd met Rum9,5
Coupe Bresillienne7,9
INFORMATIE OVER ALLERGENEN KAN JE VERKRIJGEN BIJ ONZE MEDEWERKERS

wijnsuggesties

WitLa Bastide Saint Dominiquefles31,90
Frankrijk,AOP Cotes du Rhone (50% Viognier,25% Clairette,25% Grenache blanc)glas5,40
RoodLa Bastide Saint Dominiquefles33,90
Frankrijk,AOP Cotes du Rhone (60% Grenache,40% Syrah)glas5,70